Medlemskab af Herning Skakklub kan give dig mange fordele:

Du møder andre skakentusiaster, spiller mod dem og lærer af dem, mens du forbedrer dine færdigheder

Du deltager i turneringer og konkurrencer arrangeret af klubben eller andre klubber

Du tester dine færdigheder og ser, hvor du står i forhold til andre spillere

I Herning Skakklub møder du nye mennesker og udvider dit netværk

Meld dig ind i Herning Skakklub nu – det er et klogt træk!

afprøv skak

Du er altid velkommen til at afprøve skak i Herning Skakklub.

Du møder bare op på en klubaften.

Du kan også deltage i én turnering, før du melder dig ind (du betaler selvfølgelig for at deltage i turneringen ligesom alle andre).

vores spillested

Vestervangskolen
Vestervangskolen, Gl. Skolevej 35, 7400 Herning. Benyt indgang C i Den gamle Hovedbygning.

mødetid

I sæsonen mødes vi mandage med spilstart kl. 19.00, så mød ind lidt før.

SÆSONEN ER SLUT

VI MØDES IGEN MANDAG DEN 19. AUGUST 2024, HVOR SÆSONEN INDLEDES MED HERNING SKAKKLUBS BYTURNERING.

HAR DU LYST TIL AT DELTAGE I EN SKAKTURNERING?

SÅ KAN DU MELDE DIG IND NU OG TILMELDE DIG BYTURNERINGEN!

(DU KAN OGSÅ VENTE LIDT OG MØDE OP TIL VORES ÅBENT HUS ARRANGEMENT MANDAG DEN 9/9 KL 19.00)

Der spilles Skoleskak på spillestedet fra kl. 17.30, så der er folk på stedet, der kan lukke dig ind, selvom du dukker lidt tidligt op.

Hoveddøren på Vestervangskolen er låst og alarmsikret, så du kan ikke bare gå ind. Herning Skakklub har derfor “dørmand” på, som kan lukke dig ind og guide dig til spillelokalerne inde i skolen.

Kommer du efter kl. 19.00 er døren låst og “dørmanden” sikkert selv i gang med at spille. Så kan du ved at kontakte formanden godt blive lukket ind, men må nøjes med at kikke på, da alle som regel er i gang ved skakbrætterne.

Jens Lund Jensen