Herning 3 vinder 1. pladsen i turneringens C-række med 22 point.

3 4-0 sejre og 3 2-2 sejre har før 7. og afgørende runde bragt Herning 3 i spidsen af C-rækken i turneringen med 18 point.

I 7. runde skulle Herning 3 møde Holstebro, men i 11. time måtte Holstebro desværre meddele, at de ikke var i stand til at stille med et helt hold. Kun 2 spillere kunne møde, hvilket jf. turneringsreglementet betyder, at holdet under alle omstændigheder dømmes som taber af alle 4 kampe, altså 4-0 til Herning 3.

Forud for 7. runde førte Herning 3 som nævnt C-rækken med 18 point. Herefter følger Herning 4 med 14½ point og Holstebro og Viborg begge med 14 point. Skulle Herning 3 således undgå at vinde C-rækken, skulle holdet tabe alle sine kampe mod Holstebro og Herning 4 vinde alle sine mod Kjellerup.

Det bliver nu spændende at se, hvilket hold, der indtager 2. pladsen i turneringen…