Skakmat

Over 7 mandage afvikler Herning Skakklub sæsonens første skakturnering.

Vil du gerne opleve fællesskabet og komme lidt væk fra online skakspil på mobilen og computeren, så er byturneringen en god mulighed. Her kan du også kan finde ud af, hvor god du er til skak ude i virkeligheden. Det koster lidt at deltage, men til gengæld er der mulighed for at vinde gode præmier.

Tilmeld dig her

Der er som altid tale om en 7-runders Fide-ratet og koordineret EMT (enkeltmandsturnering). Alle kan deltage, og turneringen er i reglen godt besøgt af spillere fra hele 9. hovedkreds.

Sæson 2023/24 byder på mange nye tiltag. Hurtigskakturneringer på de klubaftener, hvor der ikke spilles en runde i en flere ugers skakturnering, en skakturnering forbeholdt seniorer og et ungdomsstævne i efteråret og så er hurtigskakturneringen Årets Første Træk er også tilbage for fulde sejl efter en lang corona-pause.

Få overblik over sæsonens turneringer i Herning Skakklub.