Det har desværre vist sig, at Dansk Skaksalg, DSUs egen butik, i sin nuværende form ikke er rentabel, hvorfor den lukker.

De seneste 5 år har butikken ikke haft nok omsætning til at dække de faste omkostninger. DSUs hovedbestyrelse har på baggrund af regnskabstallene nåede til den beslutning at afvikle forretningen i sin nuværende form.

I den kommende tid frem til 30. september vil butikken blive afviklet med realisering af lageret, Det er en trist situation, men samtidig kan man som skak entusiast glæde sig over at kunne erhverve sig bøger om skak med videre til særdeles fordelagtige priser i form af ophørstilbud.

Navnlig kunne det tænkes, at skakklubber vil være interesserede i at give nogle af de mange gode bøger give som præmier i diverse turneringer.

Hold godt øje med Dansk Skaksalgs hjemmeside for gode tilbud.

Skakmat