Turneringer

Overblik over turneringer

Dansk Skak Union holder styr på de mange officielle turneringer, der finder sted i Danmark året rundt. Du kan altid holde dig orienteret om kommende turneringer i hele Danmark på Dansk Skak Unions hjemmeside, hvor du ligeledes kan få overblik over tidligere afholdte og igangværende turneringer.

Her på siden kan du finde link til de af sæsonens turneringer, hvor Herning Skakklubs medlemmer forventeligt deltager. Når en sæson er slut, flytter vi disse data over i Arkivet.

Spil med i skakturneringerne

Herning Skakklub arrangerer selv turneringer, såsom Herning Byturnering. Årets Første Træk, Midtjylland Open, lynskakturneringer med videre. Link til tilmelding vil være at finde under ‘kommende turneringer’.

Skakturneringer, som Herning Skakklub arrangerer og/eller deltager i, vil også blive oplyst på klubaftener.

Deltagergebyret for turneringer er typisk kr. 150,- for turneringer arrangeret af Herning Skakklub. Undtaget er holdskakturneringen, hvor deltagergebyret bliver dækket af kontingentbetalingerne. Deltagergebyrerne går primært til præmier, sekundært til ratingsystemet.

SÆSON 2022/23

Herning Skakklub

FØLG Igangværende Turneringer

TILMELD DIG Kommende Turneringer

• Pokalstævnet i 9. hovedkreds afvikles søndag d. 16. april 2023
  • Hurtigskakturnering i anledning af klubbens 25-års jubilæum for sammenlægningen af de to skakklubber i Herning arrangeres søndag d. 30. april. Turneringen afvikles i én gruppe med en relativ stor 1. præmie og ratingpræmier efter deltagerantal.

Tilmeld dig turneringerne

Et klik på de enkelte turneringer ovenfor fører dig videre til tilmeldingssiden, når tilmeldingen åbner.

SE sæsonens tidligere turneringer i Arkivet

• Herning Skakklubs byturnering
  • Herning Skakklubs klubturnering – hurtigskakturnering fra mandag d. 24. oktober 2022 til 9. januar 2023
  • Årets Første Træk – hurtigskakturnering lørdag den 7. januar 2023