Turneringer

SÆSON 2022/23

Ridderturnering

Sæson 2022/23 i Herning Skakklub åbnede  kl. 19.00 mandag den 22. august 2022.

Fra denne første klubaften lagde klubben ud med Herning Skakklubs Byturnering

Herning Klubturnering – NYT TILTAG!

Klubturneringen vil i år forsøgsvis blive afviklet på en hel ny måde.

Fra mandag den 24. oktober 2022 møder du blot op lidt i kl. 19.00, når du har lyst til at spille.

Det gælder de følgende mandage:  24/10, 7/11, 21/11, 28/11, 12/12 eller 19/12 (vil blive meddelt senere) og 9/1-2023.

Det er dermed ikke nødvendigt at møde op hver mandag!

De fremmødte vil blive inddelt i 4-mands grupper efter hurtigskakratingtal.
Der vil blive afviklet tre runder hver aften.

Betænkningstiden vil f.eks. være 15 minutter pr. spiller til hele partiet plus et tillæg på 5 sekunder pr. træk.

Partierne vil blive hurtigskakratet.
En 1. plads vil give 4 points, en 2. plads 3 points, en 3. plads 2 points og en 4. plads 1. point.

Den spiller, der ved turneringens slutning har flest points, er vinder.

Der betales intet indskud!

Klubben betaler vinpræmier til de to spillere, der har opnået flest points.

Nedtællingen er igang!

FØLG Igangværende Turneringer

TILMELD DIG Kommende Turneringer

• Skive Skakklubs Bymesterskab 7-9. oktober
  • Herning Skakklubs klubturnering – hurtigskakturnering fra mandag d. 24. oktober 2022. NYT TILTAGSe ovenfor for nærmere beskrivelse
  • Holdskakturnering i 9. Hovedkreds (infoside)
  • Kjellerup Hurtigskakturnering søndag d. 20. november
  • Årets Første Træk – hurtigskakturnering lørdag den 7. januar 2023
  • Midtjylland Open afvikles mandage 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 27/3 og 17/4.
  • Pokalstævnet i 9. hovedkreds afvikles søndag d. 16. april 2023
  • Hurtigskakturnering i anledning af klubbens 25-års jubilæum for sammenlægningen af de to skakklubber i Herning arrangeres søndag d. 30. april. Turneringen afvikles i én gruppe med en relativ stor 1. præmie og ratingpræmier efter deltagerantal.

Tilmeld dig turneringerne

Et klik på de enkelte turneringer ovenfor fører dig videre til tilmeldingssiden, når tilmeldingen åbner.

Overblik over turneringer

Dansk Skak Union holder styr på de mange officielle turneringer, der finder sted i Danmark året rundt. Du kan altid holde dig orienteret om kommende turneringer i hele Danmark på Dansk Skak Unions hjemmeside, hvor du ligeledes kan få overblik over tidligere afholdte og igangværende turneringer.

Her på siden kan du finde link til de af sæsonens turneringer, hvor Herning Skakklubs medlemmer forventeligt deltager. Når en sæson er slut, flytter vi disse data over i Arkivet.

Spil med i skakturneringerne

Herning Skakklub arrangerer selv turneringer, såsom Herning Byturnering. Årets Første Træk, Midtjylland Open, lynskakturneringer med videre. Link til tilmelding vil være at finde under ‘kommende turneringer’.

Skakturneringer, som Herning Skakklub arrangerer og/eller deltager i, vil også blive oplyst på klubaftener.

Deltagergebyret for turneringer er typisk kr. 150,- for turneringer arrangeret af Herning Skakklub. Undtaget er holdskakturneringen, hvor deltagergebyret bliver dækket af kontingentbetalingerne. Deltagergebyrerne går primært til præmier, sekundært til ratingsystemet.