Turneringer

Overblik over turneringer

Dansk Skak Union holder styr på de mange officielle turneringer, der finder sted i Danmark året rundt. Du kan altid holde dig orienteret om kommende turneringer i hele Danmark på Dansk Skak Unions hjemmeside, hvor du ligeledes kan få overblik over tidligere afholdte og igangværende turneringer.

Her på siden kan du finde link til de af sæsonens turneringer, hvor Herning Skakklubs medlemmer forventeligt deltager. Når en sæson er slut, flytter vi disse data over i Arkivet.

Spil med i skakturneringerne

Herning Skakklub arrangerer selv turneringer, såsom Herning Byturnering. Årets Første Træk, Midtjylland Open, lynskakturneringer med videre. Link til tilmelding vil være at finde under ‘kommende turneringer’.

Skakturneringer som Herning Skakklub arrangerer og/eller deltager i vil også blive oplyst på klubaftener.

Deltagergebyret for turneringer er typisk kr. 150,- for turneringer arrangeret af Herning Skakklub. Undtaget er holdskakturneringen, hvor deltagergebyretbliver dækket af kontingentbetalingerne. Deltagergebyrerne går primært til præmier, sekundært til ratingsystemet.

SÆSON 2022/23

Sæson 2022/23 åbner i Herning Skakklub kl. 19.00 mandag den 22. august 2022.

Fra denne første klubaften lægger klubben ud med Herning Skakklubs Byturnering

Kommende Turneringer

Tilmeld dig turneringerne

Et klik på de enkelte turneringer ovenfor fører dig videre til tilmelding.