Generalforsamling den 27 april er udsat indtil videre...
30-3-2020

Midtjylland Open 2020 AFLYST!

Til deltagerne i Midtjylland Open 2020!

På grund af coronavirussen og de dermed fra regeringen bebudede foranstaltninger, der bl. a. indebærer lukning af skoler, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse resten af turneringen.

Turneringen vil blive indberettet på normal vis, således at der bliver foretaget ratingberegning af alle spillede partier.

Det giver naturligvis ingen mening at dele præmier ud efter 4 runder, så turneringsindskuddet minus EMT vil blive tilbagebetalt; for ikke at belaste kasserer Søren Gøgsig for meget i den anledning, vil Herning Skakklubs deltagere i turneringen få godskrevet indskuddet ved næste kontingentbetaling.

Øvrige deltagere bedes oplyse deres pengeinstituts navn, registreringsnummer og kontonummer, hvorefter beløbet vil blive returneret. Da mange deltagere formentlig planlægger at deltage i Herning Byturnering, der starter i august, kan man også lade indskuddet "indestå" i Herning Skakklub - uden negativ rentetilskrivning!

Man bedes venligst give besked til undertegnede så hurtigt som muligt.

på Herning Skakklubs vegne
Steen Juul Mortensen

13-3-2020

Italiensk Buffet for klubmedlemmer - AFLYST
Lørdag d. 16. maj kl 9:00, Vestervangskolen Vestergade 82
21-2-2020 + 13-4-2020

Andreas Wiwe, Jetsmark vinder af Årets første træk 2020

Den tidligere herningspiller vandt overraskende foran stormester og farvorit Allan Stig Rasmussen. Finn Pedersen Herning Skakklub delte andenpladsen med favoritten.

I den næststærkeste gruppe delte herningspillerne Ole Helmer Mikkelsen og Stefan Hansen førstepladsen.

Turneringen havde i år rekordstor deltagelse med 123 tilmeldte spillere.

Klik her og se alle resultater.

5.1.2020

Jesper Maul Vidriksen klubmester 2019-20

Jesper blev klubmester med en andenplads i klubturneringen. Førstepladsen gik til Steen Juul Mortensen som helst stiller op for Randers Skakklub.

Se øvige resultater
her
22.1.2020

Kalender for sæsonen..
Datoer for klubaftener og turneringer mm.
Klik her

21.10.2019

Følg klubturneringen
Klik her

Herning Skakklub:

En klub under
Dansk Skak Union

"Bjørnen"

Tidligere numre Klik her

Stemningsbillede fra et af klubbens
mere sociale arrangementer

Hvis du ønsker at få en mail, hver gang siden opdateres? Skriv til:  keb@mail.dk     Efterlysning! Har du forslag til forbedringer / udbygninger af hjemmesiden klik her!
Der er klubaften hver mandag kl. 19:00 og alle interesserede må kikke ind uden forpligtelser. Spillestedet er Vestervangsskolens kantine i kælderen (Indgang C, Gl. Skolevej, Herning). Der er træning for skoleelever hver mandag fra 17:30 forud for klubaftenen. Vi glæder os til at se dig!

Opdateret:
13 april 2020 kl. 12:05