6-7-2021

Herning Byturnering 2021

De generelle sunhedstilstande er ved at være normaliserede, så Herning Skakklub indbyder hermed til den årlige byturnering. Spilledagene er følgende mandage fra kl 19:

23/8,  30/8,  6/9,  13/9,  20/9,  27/9  og  4/10

Flere detaljer og tilmelding her.

5-2-2021

Online Skak på Lichess.org

For at få mættet den værste skaksult har initiativrige folk gjort det muligt at deltage i diverse onlineturneringer mod spillere fra 9. hovedkreds. Klubbens medlemmer er mere end velkomne til at deltage.

Turneringerne spilles på skak siden http://lichess.org/. En anvisning til hvordan man tilmelder sig og kommer i gang, kan ses HER

Turneringerne vil som oftest blive spillet om tirsdagen.

Her er link til indbydelser til hhv.

hurtigturnering lørdag d. 6-2-2021 fra kl 9:30

'lyn'turnering tirsdag d. 9-2-2021 fra kl 19:00

Hyldest til Holger Vestergaard

På årets generalforsamling blev Holger Vestergaard hyldet for sin meget flittige turneringsdeltagelse i over 20 år og for, at det i år er 70 år siden, at han vandt sit første bymesterskab.
På billedet får Holger Vestergaard overrakt en gave fra Herning Skakklub af turneringsleder Steen Juul Mortensen.

5-9-2020

Kalender for sæsonen..
Datoer for klubaftener og turneringer mm.
Klik her

22.09.2020

Følg klubturneringen
Klik her

Herning Skakklub:

En klub under
Dansk Skak Union

"Bjørnen"

Tidligere numre Klik her

Stemningsbillede fra et af klubbens
mere sociale arrangementer

Hvis du ønsker at få en mail, hver gang siden opdateres? Skriv til:  keb@mail.dk     Efterlysning! Har du forslag til forbedringer / udbygninger af hjemmesiden klik her!
Der er klubaften hver mandag kl. 19:00 og alle interesserede må kikke ind uden forpligtelser. Spillestedet er Vestervangsskolens, Gl. Skolevej 35, Herning). Der er træning for skoleelever hver mandag fra 17:30 forud for klubaftenen. Vi glæder os til at se dig!

Opdateret:
6 juli 2021 kl. 19:00