24-10-2020

Spilledatoer følgende mandage:
19/10, 2/11, 16/11, 23/11, 30/11, 14/12 og 4/1

Følg resultaterne her

OBS: Da forsamlingsforbudet på maksimum 50 personer fra på mandag d. 26. oktober og 4 uger frem er nedsat til 10 personer, er det nødvendigt at udsætte afviklingen af klubturneringen i et lignende tidsrum.

Indtil videre går vi ud fra, at 1. runde i henholdsvis divisionsturneringen og i mesterklassen i  hovedkredsturneringhen på søndag afvikles som planlagt.

Vi vender naturligvis tilbage med flere oplysninger, når nye retningslinier udstikkes fra myndighederne.

på bestyrelsens vegne
Steen Juul Mortensen

Hyldest til Holger Vestergaard

På årets generalforsamling blev Holger Vestergaard hyldet for sin meget flittige turneringsdeltagelse i over 20 år og for, at det i år er 70 år siden, at han vandt sit første bymesterskab.
På billedet får Holger Vestergaard overrakt en gave fra Herning Skakklub af turneringsleder Steen Juul Mortensen.

5-9-2020

Thomas Højbjerg Suarez, Viborg vinder af Herning Byturnering 2020
Nummer to blev Henrik Svane, Evans efterfulgt af Christian Dahl, Herning.  Øvrige resultater se
her.

12-10-2020

Kalender for sæsonen..
Datoer for klubaftener og turneringer mm.
Klik her

22.09.2020

Følg klubturneringen
Klik her

Herning Skakklub:

En klub under
Dansk Skak Union

"Bjørnen"

Tidligere numre Klik her

Stemningsbillede fra et af klubbens
mere sociale arrangementer

Hvis du ønsker at få en mail, hver gang siden opdateres? Skriv til:  keb@mail.dk     Efterlysning! Har du forslag til forbedringer / udbygninger af hjemmesiden klik her!
Der er klubaften hver mandag kl. 19:00 og alle interesserede må kikke ind uden forpligtelser. Spillestedet er Vestervangsskolens, Gl. Skolevej 35, Herning). Der er træning for skoleelever hver mandag fra 17:30 forud for klubaftenen. Vi glæder os til at se dig!

Opdateret:
24 oktober 2020 kl. 14:15